Printed from Lars Martin Myhres homepage - 21-07-2024 15:07:48
 Arkiv3 CDer i løpet av et drøyt halvt år!

Først et live-album med Børretzen/Myhre fra deres avskjedskonsert på Sentrum Scene i Oslo desember 2008.

Deretter innspillingen av bestillingsverket for Vestfoldfestspillene
"Livets vann - et vannverk" -

Sist, men ikke minst ny solo-CD - den første siden "Stengetid?" fra 2006!
- av - 18.05.2010 (oppdatert 18.05.2010)


borretzen_myhre_krogvold_534
Først ute er altså en livplate fra avskjedskonserten til Odd Børretzen/Lars Martin MyhreSentrum Scene i Oslo, desember 2008.

I tillegg til liveplata vil det også følge men en bonus-CD med en rekke godbiter fra duoens produksjon som ikke tidligere er utgitt.

Planlagt utgivelse august 2010.

et_vannverk_534

Neste plate fra Myhres hånd vil bli innspillingen av hans verk ”Livets vann – et vannverk” som er et bestillingsverk for Vestfoldfestspillene og ble urframført 20/6 2008.


Dette timelange verket, til tekster av Ingvar Hovland, Odd Børretzen og Arild Nyquist, har en besetning på nærmere 70  (Brassband, kammerkor, kulturskolebarn og en rekke fremragende musikere som Helge Lien, Alfred Janson, ”Knerten”, Jon Rosslund, Helge Christensen, Terje Johannesen m.fl.) var en stor suksess ved urframføringen og er også planlagt innspilt i engelskspråklig versjon (Gjendiktning av Mike McGurk).

Utgivelse TBA

myhre_krogvold_534

Lars Martin kommer endelig med ny soloplate i februar 2011! Det er snart fire år siden Lars Martins forrige kritikerroste soloalbum ”Stengetid?” og tiden er mer enn moden for fortsettelsen.

Albumet har den kryptiske arbeidstittelen ”Sibelius` åttende” og det aller meste av låtmaterialet er klart. Som vanlig er tekstene skrevet av Ingvar Hovland i nært samarbeid med Lars Martin.

Planlagt utgivelse februar 2011
(Det kommer sannsynligvis en single høsten 2010).

Følg med - mer informasjon kommer!


 
Utviklet av Atilla Moen-Duran