Printed from Lars Martin Myhres homepage - 21-07-2024 14:07:56
 ArkivTo plater på samme dag i oktober

Endelig er det bestemt. Etter mange utsettelser av like mange årsaker vil Lars Martin slippe to plater i oktober. Både ”En natt med Olson og Strand” og ”Livets vann – et vannverk” vil komme ut samtidig på en ennå ikke bestemt dato i oktober.
- av Webmaster - 17.04.2013 (oppdatert 17.04.2013)

Mange vil mene at det er et dristig valg å gi ut to plater på en dag, ikke minst med tanke på hvor enormt bomlo_534forskjellige disse platene er: ”Olson og Strand” er Lars Martin helt solo – innspilt noen små timer i Kenneth Sivertsens hus på Bømlo, men ”Livets vann” er et timelangt verk for stor besetning. Man kan i hvert fall ikke kunne etterlyse bredde!

Mer om ”En natt med Olson og Strand”:
Innspilt av LMM solo en natt i Kenneth Sivertsens hus på Bømlo, kun med sine gitarer Olson (fra den berømte gitarbyggeren James A. Olson, USA) og Strand (en baryton og en tolvstrenger fra Strand Guitars på Jørpeland).  I tillegg til Lars Martin og gitarene var også venn og kollega Jon K. Rosslund på plass og sto for innspillingen. Plata inneholder både nytt og gammelt Myhre-materiale som egner seg spesielt godt til denne svært intime settingen. Her får du Lars Martin hjem i stua.

Mer om ”Livets vann – et vannverk”:
”Livets vann” er en fantasi over elementet vann, komponert av  Lars Martin med tekst av Ingvar Hovland, Lars Martin, Odd Børretzen og Arild Nyquist.  Stykkets besetning er kammerkor, brassband, barnekor, slagverkere, resitasjon ved Ingvar Hovland, Odd Børretzen og Arild Nyquist. Lars Martin synger, spiller gitar og dirigerer. Videre Terje Johannesen: trompet/gitar, Helge Lien: piano, Alfred Janson: trekkspill/melodika, Olaf Kamfjord: bass, Jon Rosslund: trommer og Helge Christensen: perc.

”Livets vann – et vannverk” ble tatt fantastisk godt imot av både publikum og anmeldere ved urframføringen for snart fem år siden. Stykket er også framført i Bergen til seks på anmelderens terning. Stykket er under innspilling med kremlaget over i disse dager. Gled dere!Vestf010_534
Dette bildet er fra urframføringen av "Livets vann - et vannverk". Bildene nedenfor er "klipp" fra dette bildet, med litt dyper dykk inn i detaljene.Vestf010_cut_wide


Vestf010_cut_jentekor
 
Utviklet av Atilla Moen-Duran