Printed from Lars Martin Myhres homepage - 21-07-2024 14:07:09
 ArkivOktoberturné med mestergitarist

Lars Martin på oktoberturné med mestergitarist Perry Stenbäck (S/DK): Tønsberg, Eidsfoss, Oslo, Modum, Porsgrunn, Årnes (Nes), Lillehammer m.fl. Bookingen er på oppløpssiden, men selv om et par ting er uklart vil vi gjerne ha ut nyheten.
- av webmester - 30.08.2014 (oppdatert 01.10.2014)

larsmartin_og_perry
Altså: i oktober tar Lars Martin med seg mester gitaristen Perry Stenbäck på turné. Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere Grammy'er, bl.a for "Årets instrumentalist 2009" og kom på 2. plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010".

Lars Martin og Perry har jobbet sammen i studio på flere plater, men aldri jobbet sammen live før sommerens ”førpremiere” I Lillesand (bildet til høyre)– en kveld som publikummere betegnet som en fantastisk opplevelse.
Det er uansett opplagt at de to har en spesiell musikalsk kommunikasjon. Det er all mulig grunn til å glede seg. Foreløpig turnéliste her (de siste kommer på plass snarest).
Følg med for mer detaljert info her og på facebook. Er du ikke blant "likerne" på facebook så er tiden overmoden. :-)
Her finner du spilleplanen.

perry2014_oktober
 
Utviklet av Atilla Moen-Duran