Printed from Lars Martin Myhres homepage - 22-06-2024 04:06:09
 ArkivValuta for penga 7. august!

Bakgården Café, Kongensgate 37, Sandefjord
Guren Hagen og Lars Martin, to av landets mest respekterte visekunstnere (og mest radiospilte), på samme scene 7. august!
Dørene åpner kl 19.30 og konserten starter kl 21.00.
Billetter bestiller du her
- av - 29.07.2015 (oppdatert 07.08.2015)

20150807_guren_larsmartin_534Guren Hagen og Lars Martin Myhre står hver for seg bak en rekke låter i "Den norske sangboka". Har du hatt på en radio de siste 20 åra er sannsynligheten stor for at du har hørt noen av sangene deres; kanskje Gurens "Sammarsmårrå", "Hjertet mitt", "Hotell jord", og "La lyset stå på", eller Lars Martins "Trøstesang", "Hun lignet på en som var pen", "Oppbrudd igjen" eller "Deja-vû" - eksemplene er mange. I tillegg har både Guren og Lars Martin hatt et utstrakt samarbeid med andre artister. Gurens sanger er spilt inn av folk som Sissel Kyrkjebø, Olav Stedje, Ole Edward Antonsen og Trond Granlund, mens Lars Martins samarbeid med bl.a Arild Nyquist og, ikke minst Odd Børretzen har satt sine spor i norsk musikk.

Guren og Lars Martin har kjent hverandre i mange år, men har ikke tidligere jobbet sammen på scenen. Man skulle kanskje tro at forskjellen i utrykket er stor på Guren fra Rendalen og Lars Martin fra Tønsberg, men likhetspunktene er mange: sterke melodier, varme og personlige tekster og en stor formidlingsglede.
Da Lars Martins manager kom opp med forslaget om et konsertsamarbeid, møtte det begeistring fra begge. Etter mange år med gjensidig respekt og beundring fro hverandres arbeid, syntes begge at det var kjempespennende å la hverandres materiale møtes i en felles konsert.

Mulighetene er store for at publikum vil få en minneverdig, varm og morsom kveld hvor hverken smil eller tårer er langt unna.

Dørene åpner kl 19.30 og konserten starter kl 21.00

Lars Martin kommenterer:
"Fredag 7. august har jeg konsert sammen med min gode venn og kollega Guren Hagen i Bakgården, Sandefjord. Guren er en av våre største låtskrivere. Vi er begge travle herrer og har ikke mange mulighetene til å spille sammen. Dette er kun andre gang, etter at vi hadde en usedvanlig hyggelig jobb på Brumunddal. Dette er altså en sjelden anledning.
Del, klikk og lik på facebook her.
Jeg vil også minne om min gode venn Louis Jacobys konsert samme sted to dager før."
LM


 
Utviklet av Atilla Moen-Duran