Printed from Lars Martin Myhres homepage - 21-07-2024 13:07:14
 ArkivRomjul og plateforberedelser

En aldri så liten romjulshilsen fra Lars Martin: "Normalt synes jeg at romjulen er en herlig liten evighet - en tid hvor man går litt i surr hvilken dag det er, og hvor man har tid til både lange frokoster og romaner."
- av - 29.12.2015 (oppdatert 29.12.2015)

sibelius-filmen"Litt annerledes er det denne gangen fordi jeg skal i studio om en uka og starte innspillingen av min neste plate "Hans majestet".
Hvis du er interessert i å vite hva slags prosess jeg er i gang med, vil jeg anbefale å se Rune Nordseters film (her) om arbeidet med min forrige plate; "Sibelius åttende - eller så langt vi har reist for å komme til kort."

Her møter du blant andre Ingvar Hovland, Terje Johannesen, Linda Kvam, Gaute Storaas, KORK, Olaf Knerten Kamfjord...


Noen sitat fra filmen:

"Har holdt på med detta i 36 år. Og det går sikkert litt opp og ned går jeg ut fra, men jeg merker ikke så mye te det. Fordi jeg har prosjekter hele tida som jeg syns er spennende å jobbe med. Og en fantastisk opptur er jo at jeg har møtt så mye bra folk." (Lars Martin)

"Jeg har veldig glede av å være delaktig i å få lage en sang." (Ingvar Hovland)

"Lars Martin kjenner ikkje igjen noen av akkordene sine tror eg. Ellers pleier eg ikkje å rote så mye med tonene til folk, men den syns eg det var morsomt å gjøre noe med." (Gaute Storaas)

"Jeg er så heldig at det er jeg som bestemmer hvem jeg skal jobbe med. Så jeg behøver ikke å se en drittsekk resten av livet jeg altså." (Lars Martin) 
Utviklet av Atilla Moen-Duran