Printed from Lars Martin Myhres homepage - 21-07-2024 14:07:16
 ArkivEn polfarer på Kårner

En litt fandenivoldsk juleforestilling!
I «En polfarer på Kårner» er det liten mulighet for at du får høre «O helga natt» eller Mary`s boychild», med du får til gjengjeld ta del i Kårnerjulens sorger og gleder, latter og fortvilelse. På Hotell Klubben i Tønsberg i desember.
- av - 22.11.2019 (oppdatert 22.11.2019)

En polfarer på Kårner (Eller jul på den brune puben)
polfarere
I denne julekonsert-forestillingen møter du Polfarern i det han for første gang ankommer den brune puben Kårner Kafe. Innehaversken Erna er i gang med å stelle i stand til julefest (med fast føde) og Polfarern glir raskt inn i Kårners fargerike klientell med Frivoll, Josse, dikter Fred, Britta Blomme og alle de andre. Alle med det tilfelles at de sloss for sin verdighet i en evig jakt på det gode liv (ofte med et fandenivoldsk glimt i øye), uten større ambisjoner enn å komme opp på bar bakke.

Skuespiller og sanger Geirr Johnson og Lars Martin Myhre, artist, komponist mm. har samarbeidet i en rekke sammenhenger fra tidlig 80-tall, men dette er deres første duo-forestilling sammen. Til gjengjeld er dette en plan de har hatt i mange år – en litt fandenivoldsk juleforestilling, med fravær av moralsk pekefinger og risiko for sukkersjokk.

https://polfarer.ticketco.events/no/nb/e/en_polfarer_paa_kaarner
https://polfarer.ticketco.events/no/nb
 
Utviklet av Atilla Moen-Duran