Printed from Lars Martin Myhres homepage - 27-05-2024 00:05:24
 Komplett  Hans Majestet  En natt med Olsen og Strand  Livets vann / et vannverk  Noen ganger er det over-2CD  Noen ganger er det over+DVD  Sibelius' åttende  Kalde øl & heite jenter  Syv sørgelige sanger og tre...  Stengetid?  - Ekstraspor Stengetid  10 sanger  Fra øverste hylle  Kelner  Hush  I sans og samling  Hysj  Murene  Vintersang  Noen ganger er det all right  Sanger fra ei kjerre  Nattklubben  Bak speiletEn natt med Olsen og Strandolsen_og_strandSelskap: Big Box
Katalognr.: BBRCD054
Utgitt: 29.11.2013


Dette må være en av tidenes mest dempede innspillinger. Besetningen er kun Lars Martin, og alt er spilt inn direkte uten bruk av verken klanger eller andre opptakstekniske ”søtningstoffer”.

Lars Martin skriver: "Det er noe med natta (noen ganger). Når det er mange timer siden telefoner, eposter og nyhetsendinger. Det er noe med natta når hvilepulsen nærmer seg koma og det fortsatt er en liten evighet til man MÅ noe som helst. Ofte opplever jeg denne tilstanden som et perfekt tidspunkt til å finne fram gitaren å synge ”langsomme, smilende sanger, som synger at tiden går”.

Produsert av Jon K. Rosslund og Lars Martin Myhre

Klikk på titlene og få fram teksten (pdf)

Uten deg (Myhre/Hovland) 4:42
Til en gammel venn (Myhre/Hovland) 2:40
Morgengry (Myhre/Hovland) 3:54
Siste skål (Myhre/Hovland) 4:20
Sibelius´ åttende (Myhre/Hovland) 3:40
Stille netter (Myhre/Hovland) 3:54
Siste reis (Myhre/Bjørneboe) 6:26
Bøndene på Capri Ø (Myhre/Bjørneboe) 2:01
Hvit natt (Myhre/Hovland) 4:44
Engel (Myhre/Hovland) 3:29
Barnet lite (Myhre/Hovland 1:56

Utviklet av Atilla Moen-Duran